Draaipoorten Antwerpen is een concept van K-metaalwerken. De poorten en hekwerken die bij K-metaalwerken gemaakt worden, zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant. Met een draaipoort van Draaipoorten Antwerpen kiest u voor een exemplaar uit twee delen, die naar binnen of naar buiten toe opendraaien. U kunt kiezen uit alle verschillende soorten materialen.

Draaipoorten Antwerpen ontworpen op maat van de klant

De specialisten van K-metaalwerken uit Antwerpen plaatsen zowel schuifpoorten als draaipoorten, zodat je je tuin, parkeerplaats of bedrijfsterrein veilig kunt afsluiten. Welk soort poort het beste past bij jouw hekwerk, hangt volledig af van het soort hekwerk, de beschikbare ruimte en de functionaliteit.  Naast een fraaie uitstraling zal een draaipoort van Draaipoorten Antwerpen u ook een veilig gevoel geven.  Kijk voor voorbeelden even op onze pagina realisaties.

 

Draaipoort in staal

Onze design draaipoorten worden steeds opgebouwd uit een metalen kader, dit zorgt ervoor dat je een robuuste en sterke poort hebt wat zich vertaalt in een heel lange levensduur.

Draaipoort met houten afwerking

De draaipoort met houtbekleding is stevig en dankzij het stalen frame ongevoelig voor doorzakken na verloop van tijd. Het frame is gemaakt van stalen buisprofielen en is voorzien van een stevige stalen grondgrendel voor het vastzetten van de poortvleugel in open stand. De houtbekleding bestaat uit lamellen van padoek.

Over ons

Draaipoorten Antwerpen maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Draaipoorten Antwerpen voor metaalwerken volgens uw wens en in samenwerking met u. Wij leveren u een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

Contacteer ons

Meer weten over Draaipoorten Antwerpen contacteer ons via Tel. +32 0497 66 92 15, mail: info@k-metaalwerken.be of ga meteen naar ons contactformulier.

 

Draaipoorten Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *